SPRINTLØP I HOKKSUND SENTRUM KAN OGSÅ VÆRE UTFORDRENDE

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 25. Mai 2023

...  det viser resultatlista, og ikke minst noen avslørende passeringer på Livelox! Hans R. Bakken hadde lagt løyper på 1,4km og 2,4km. Den korte løypa bød ikke på store utfordringer - lett som den skal være. Løypeleggeren var fornøyd med at noen "irriterte seg" over noen veivalg i den lange løypa; "den så jeg ikke" var noen kommentarer; 4. post så kanskje enkel ut, men hadde lovlig inngang kun fra en side! Livelox røper at noen valgte å klyve over et forbudt gjerde - både inn og ut av posten - mens de som hadde valgt den "enkle traseen" og holdt seg innenfor regelverket for sprintorientering fikk seg en god ekstra runde med å løpe rundt - og ekstra tid.

Kenneth Sandvold fikk beste tid med 15.40 i løypa med lengde på 2400 m i luftlinje. Når dette skrives har ikke Kenneth lagt ut noe på Livelox, så en får ikke "kontrollert" hans veivalg. Men Anders Elvekrok - som kom 40 sek etter Kenneth - gikk litt i fella på nevnte 4. post, og fikk en ekstrarunde her på over 400m.  Totalt målte veivalgene til Anders over 3700m - så det var ikke bare rettpå veivalg.
Her en liten studie av Anders sine veivalg...

35 løpere stilte til start - 13 i den korte løypa, og 22 i den lange. Mari Gulliksen raskest i den korte løypa på 11.06 - bra det!

Resultater Brikkesys

Livelox


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.