Velkommen til Eiker o-lag

Eiker o-lag tilbyr opplæring av rekrutter, nybegynnere i alle aldre, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere og tur-orienterere. 

Vi har et flott klubbhus på Ormåsen. De fleste aktivitetene foregår på tirsdager med utgangspunkt fra klubbhuset. Treningene avsluttes med kveldsmat sammen for de som ønsker det. Dette er et sosialt og hyggelig tilbud som mange benytter seg av. 

På torsdager i sommerhalvåret arrangerer klubben treningsløp i skogene i Eikerbygdene. Vi tilbyr løyper for alle nivåer, både nybegynnere og for de som konkurrerer. 

Turorientering samt «Eiker ti på topp», er andre aktiviteter som mange benytter seg av hvert år. 

Mer informasjon om alle våre aktiviteter finner du her på vår hjemmeside www.eikerol.no og Facebook (søk opp Eiker o-lag og be om å bli medlem i gruppen).

Eiker o-lag er en breddeklubb, så her er det åpent for alle uansett hvilket nivå du er på. Har du barn som er nysgjerrig på hva orientering er, kanskje du selv har drevet med orientering for mange år siden eller du rett og slett er helt ny, så ikke nøl med å ta kontakt med medlemsansvarlig Anders Elvekrok tlf 900 89 117  eller ansvarlig for de ulike utvalgene: 

Leder for rekrutt:
Marte Jerven, tlf 479 55 401

martejerven@gmail.com 

Leder for aktiv:
Hilde Hovdenak, tlf 958 03 221
hildehovdenak@hotmail.com 

Leder for trim- og friluftsliv:
Eli Tufte Hanssen, tlf 982 52 914
elitufte@gmail.com