Trening tirsdag 4.juni og litt info

Postet av Rekrutt den 2. Jun 2024

Trening tirsdag: vi skal løpe en postløype kalt "usynlig post". Her vil minst en av postene som er tegnet inn på kartet ikke være hengt ut i skogen. Om å gjøre og finne ut hvilke(n). 

To løyper er tilgjengelig: 

N1 (nybegynner) og N2/C (viderekommen)

Så litt informasjon:

Det nærmer seg slutten på vårsesongen. Siste rekrutt-trening tirsdag 18.juni. Før den tid:

1. Husk påmelding til: Sørlandsgaloppen 27-30.juni og klubbstafetten på Hoensvannet 20.juni. Begge finnes i Eventor, men stafetten er bare lagt under aktiviteter, ikke i terminlisten. 

2. Er det en forelder som kan tenke seg å lage et lite innlegg til klubbavisen Eikerhornet om hvordan det er å være ny i klubben vår? Ta kontakt med en av trenerne på treningen tirsdag.

3. En liten påminnelse om "statuttene" våre ved endt sesong høsten 2024: 

a) alle rekruttene får diplom

b) deltakelse på 10/16 treninger = pokal 

c) deltakelse på 5 treningsløp (eikermesterskapene på høsten teller med her) = premie fra premiebord.


Ikke nøl med å si fra om dere trenger hjelp til stort eller smått. Vi gleder oss til å se dere tirsdag.


Tirsdagstrening (Verdens orienteringsuke WOW)

Postet av Rekrutt den 20. Mai 2024

Denne tirsdagen blir det flaggbingo i skogen bak rema feltet. Oppmøte 18.00 og felles jogg til startområde. Med litt hjelp fra foreldrene (som oppfang på sti) kan de rekruttene som ønsker det prøve seg på egen hånd denne økten uten å være redde for å rote seg bort.
Tirsdagstrening og info om Eikerløpet

Postet av Rekrutt den 5. Mai 2024

På trening tirsdag 7.mai skal vi løpe en orienteringsløype med brikker, akkurat slik det pleier å gjennomføres på løp for at vi skal bli kjent med det. De som har brikker tar med seg, og resten låner av klubben. Vi møtes ved klubbhuset 18.00 for litt info før vi løper i samlet flokk til startområdet.

Eikerløpet 9.mai: Vi håper mange av rekruttene vil melde seg på til Eikerløpet. Vi i rekrutten skal sette opp eget telt i løpsområdet i skileiken. Det er frist for å melde seg på mandag 6.mai (klokken 23.59) i Eventor. Send oss en melding om dere trenger hjelp. Vi låner ut brikker i etterkant av treningen tirsdag for de som må låne. De mest aktuelle klassene er: N1 åpen (letteste nivå) og N2 åpen 9-16 år - fri start fra 10-11.00 og D/H 9-10 år og 11-12 år (her blir det tildelt starttid).

Dersom noen foreldre har mulighet til å hjelpe til litt hadde det vært supert. Det er en fin måte å bli bedre kjent. Forslag til oppgaver som kan passe:

- Dele ut premier ved målgang

- Bemanne væskepost ved Skarratangen

- Hjelpe til i kiosken (1-2 timer)

Meld fra til løpsleder Nicolai på tlf 45 48 54 04 dersom du har mulighet til å bidra. 
Trening tirsdag 23.04

Postet av Rekrutt den 21. Apr 2024

Denne tirsdagen skal rekruttene lete etter poster på et avgrenset område, og selv tegne inn postene de finner på hvert sitt kart. Dette blir moro!
Rekruttrening neste tirsdag 16.4

Postet av Rekrutt den 9. Apr 2024

Tusen takk for supert oppmøte første trening. Det var veldig moro med så mange kjente og nye ansikter.
Neste tirsdag, 16. april, møtes vi som vanlig 18.00 til trening ved klubbhuset. Det blir avholdt foreldremøte  mens barna har orienteringstrening utendørs.