Eiker tur-o og ti på topp

POST 55 VED LAUVTJERN ER FLYTTET NED TIL VEIEN SOM GÅR OPP MOT DER POSTEN ER TEGNET INN PÅ KARTET.

ALLE POSTER ER SATT UT, BÅDE TUR-ORIENTERING OG TI-PÅ-TOPP

Koordinatene på RØYSA er feil i brosjyra.

De riktige er N 6618104/Ø 557555.

Først håper vi på en vinter som værmessig innbyr til uteaktivitet, så kommer en ny sesong med turorientering. Kart for 2022-sesongen er klare, og postene settes ut så snart føret tillater det. Det vil i 2022 komme ny både web-portal og ny app. Mye vil være så og si likt som i den forrige portalen, men mulighetene vil bli flere.

For mer info:

Vi ønsker alle tur-deltagere et riktig godt nyttår, og ser fram til å møte alle og enhver i skogen i løpet av sesongen.

Utsalgssteder for Turorientering og Ti påtopp- konvolutter:

Ormåsen:

Rema 1000

Hokksund:

Sport 1 - Eikersenteret

Rasmussen Interflora

Skotselv:

Bunnpris - Skotselv Dagligvare

Krokstadelva:

Intersport Buskerud Storsenter

Bjørn Myhre Sport

Mjøndalen:

Mjøndalen Bakeri og Konditori

Priser: Turorientering kr.300,-. Ti-på-topp kr.150,-.

Meld deg inn

Siden du er idrettsutøver - meld deg inn i o-laget

Har du tenkt over at du er idrettsutøver, selv om du "bare" driver med turgåing? Dine idrettsprestasjoner er uavhengig av tidspress og rekorder, men regnes i antall poster og antall timer på tur. Du bør være med i Eiker o-lag. Vi organiserer opplæring av nybegynnere, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere.
Et støttemedlemsskap koster kr.250,-.  Du får medlemsbladet Eikerhornet 3-4 ganger pr. år, rabatter ved privat leie av klubbhuset på Ormåsen, innflydelse på det o-laget gjør osv.
Hvis du er interessert i å støtte oss som medlem kan du melde deg inn i o-laget på en av disse måtene:

-- Eiker o-lag tilbyr bestilling av medlemskap i klubben på turorientering.no. Du må være logget på for å registrere deg som medlem av o-laget. Etter du har registrert deg, vil du motta giro i posten.

-- Du kan sende "Medlemskap", navn, adresse og fødselsdato og-år til Eiker o-lag, Postboks 73, 3301 Hokksund, eller på e-post til leder@eikerolag.no. Giro kommer deretter i posten.

Bilder fra Tur-O avslutningen 2015 Trykk her

Diverse