Sprintløp torsdag 11. april fra Stenseth skole

Postet av Hans Roar Bakken den 10. Apr 2024

Torsdag 11. april er det sprintløp på nytt kart fra Stenseth skole. Løpet inngår som løp 1 i Drammen City Cup. I skrivende stund er påmeldt 95 deltakere, hvorav 24 fra Eiker. Vi har plass til flere fra Eiker, både for de som vil sprinte i oppover og nedoverbakker, men også alle andre som vil ta dette som en roligere tur med pusten sånn noenlunde i behold! Det er første gang vi har sprintløp i området, vi hadde nok noen harde strekk her i "gamle dager", dvs treningsløp på kart før området ble utbygd - og da er det ganske lenge siden?4 løyper med lengde fra 1 km til 2,5 km, med litt veivalg kan det nok bli litt lengre i de to lengste løypene, og noen høydemeter stigning i tillegg...
Kartet er i målestokk 1:3000 og med 2,5 meter ekvidistanse.
Forhåndspåmelding via Eventor på denne linken: Eventor - Arrangementsinformasjon: Drammen City Cup, løp 1 (orientering.no)

Her finner du PM Drammen City Cup 11.4.2024.pdf

Nytt av året er også at vi gjør noen endringer i klasser og løyper for Over Skauen som arrangeres i slutten av september; ei kortere løype og flere klasser. Men før dette kommer Eikerløpet 9.mai. Her har vi også gjort endring ved at alle løpere fra Eiker t.o.m. 20 år får delta.
Det blir påskjønnelse for løpere (t.o.m. 20 år) fra Eiker som deltar i alle tre løpene. Så er du ikke allerede påmeldt til sprintløpet fra Stenseth skole, så gjør det torsdag innen kl. 15.00.