PWT cup 2024 med Eiker-løpere på topp

Postet av Grete Thorsby den 15. Sep 2024

PWT-cup arrangeres hvert år for klassene D/H 13-14 og D/H 15-16. I år startet cupen med KM sprint på Konnerud 30.04.24 og ble avsluttet med Høstløp og mellomdistanse på Konnerud (Andorsrud) 15.09.24. I ca. 3.5 måned har løperne konkurrert i skog og mark i Buskerud skogene, der det er løpt på kryss og tvers med en utrolig bra innsats

Totalt har det vært åtte løp som har inngått i cupen. Resultatene fra fem av åtte løp har vært tellende i sammendraget. Det har konkurrert om ledertrøye og spurttrøye, der sammenlagtvinnerne beholder trøyene.

I dag var det avslutning med premiering etter siste løpet på Konnerud, der de tre beste i hver klasse ble premiert. Fra Eiker o-lag var det tre på topp i klasse D13/14, der Ingeborg Marie Bjørgum-Thorsby vant ledertrøya til odel og eie (103 poeng) foran Jenny Hovdenak Holmenes (102 poeng) og Nila Hilleren (99 poeng). Spurttrøya vant Jenny Hovdenak Holmenes til odel og eie, etter å ha vunnet spurten (fra sistepost til mål) i samtlige løp hun har deltatt i.  Også her viser resultatlistene Eiker-løpere på topp, med Ingeborg Marie Bjørgum-Thorsby som nr. 2 og Nila Hilleren som nr.3. I klasse 15/16 kom ble Nora Nathalie Elvekrok nr. 3 i kampen om både ledertrøya og spurttrøya. Gratulere så mye alle sammen – dere er rå og til stor inspirasjon for rekruttene (og veteranene) i Eiker o-lag!

I tillegg var alle som hadde deltatt i minimum tre løp med i trekningen av et reisegavekort med PWT Travel. Den heldige vinneren var (også vinneren av spurttrøya for H13/14) Aksel Elias Sauve fra Sturla IF.