Treningsløp fra Dypilbrua 27.-29. mai

Postet av Hans Roar Bakken den 26. Mai 2021

Treningsløpet denne uka har start/mål ved bommen ved Dypilbrua. Det er nok ikke alle som er kjent med dette navnet/stedet. Hit kan du komme fra to veier, enten Ulevannsveien fra Krokstadelva, eller Geveltseterveien fra Skar noe syd for Knivedalen - se kart for adkomstveier. Det er bompenger med kr 50,- på hver av veiene. Det er parkeringsplasser på begge sider av bommen.

Postene henger ute mellom torsdag 27. mai t.o.m. lørdag 29. mai. Det er postkoder (lapp med nr) på postene. Det er selvregistrering av deltakelse og tid. Velkommen til treningsløp.

Fint om alle registrer seg. De som bryter eller bare ønsker deltatt uten tid kan sende beskjed om dette til rolf.lunde1@gmail.com. Han vil da føre dette inn på resultatlista.

Det er nok faktisk første gangen Eiker arrangerer treningsløp herifra.
Terrenget er ikke flatt, men veldig fint når en kommer opp på Røysåsen og Balatjernsåsen.
Den korteste løypa går dog i området Øytjern - og rundt Kulokkåsen. 2,2km er den korte løypa, men følger sti og vei.

3,2 km løypa går over Balatjernsåsen sørover - og mer flatt parti tilbake. I starten er tegnet violett utydelig sti på kartet. Dette er en gammel sti som har grodd nesten helt igjen, men den violette delen er merket med rød/hvite bånd. Mellom 6. og 7. post passeres skytebane - følg traktorveien bak banen mellom postene så går det greit.

4,8 km er "enkel": - sørover på Røysåsen - og nordover på Balatjernåsen.. Vel, så enkelt er det ikke. Det er ganske tøft opp til 1. post på Røysåsen - en høydeforskjell på nærmere 100 meter. Det er verdt å studere alternative veivalg til 1. post (går faktisk sti nesten helt frem). Langs bekken som renner ut fra Øytjern på østre side ned mot start går en gammel sti, men delvis mye grønt. På østsiden (søndre del) er det tegnet ur helt ned til vannet, og det er det også i virkeligheten. Man kommer forbi her, men ta det litt rolig dersom du velger dette veivalget - glatt på steinene.
Røysåsen er flott, men kan være krevende orientering. Balatjernsåsen er mer avrundet og åpen - med store hogstflater. Det er nærmere 100 meter høydeforskjell ned igjen - god tur.

2,2 km 1_7 500.pdf
3,2 km 1_7 500.pdf
4,8 km 1_10 000.pdf

Registrering deltakelse og tid
Resultat
Livelox

STARTKONTINGENT - ÅRSAVGIFT - TRENINGSLØP
Løpere fra Eiker t.o.m. 16 år gratis. Øvrige løpere kr 20,- per løp , eller du kan også betale en årsavgift på kr 400,- for alle treningsløpene. Benytt klubbens bankkonto 2220.20.50356, eller via Vipps 118 972.

Passerer du denne på vei til 3. post i 3,2 km løypa er du på rett kurs, det samme på vei til 10. post i 4,8 km løypa.

Litt forhåndsstudie til post 1 i den lengste løypa.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.