114 DELTAKERE I UNGDOMSLØP FRA SPITEN SKILEIK

Postet av Hans Roar Bakken den 12. Mai 2021

Det er påmeldt 114 løpere i ungdomsløpet som arrangeres fra Spiten Skileik torsdag 13. mai - Kristi Himmelfartsdag. Ungdommer i denne sammenheng er løpere t.o.m. 20 år, og bosatt i Buskerud og/eller løper for klubber tilsluttet Buskerud o-krets.

Start- og resultatlister kan du følge online med denne linken:

Det er ikke like god mobildekning alle steder på arenaområdet, men det er verdt å prøve. Test gjerne om du får opp startlistene på forhånd, og så lagre linken på telefon.

Flest deltakere er det in klasse N-åpen med 24 løpere. Kongsberg er påmeldt med hele 50 løpere, som vanlig meget bra deltakelse fra den kanten. Eiker skal også være veldig fornøyd med hele 27 påmeldte løpere. Ganske så sikkert rekord for Eiker.
Det er veldig bra interesse og oppmøte på rekrutteringsopplegget på Ormåsen - med godt over 30 rekrutter hver gang, og i tillegg meget bra fulgt opp av foreldre. Like mange var det faktisk også på siste treningsopplegg som aktivutvalget hadde fra Kølabånn for ei uke siden.
Stor oppslutning - veldig stor oppslutning - på sprinttreningsløpet fra Ormåsen nå sist tirsdag 11. mai - det var faktisk rundt 80 deltakere - små og store - og jeg kan ikke huske noe oversikt for Eiker hvor det har vært med så mange - og det med deltakere bare fra Eiker!
Tilbake til Ungdomsløpet; første "kohort" med løpere fra Drammen og Lier starter kl. 10.00, og de øvrige har start fra kl. 12.00. Det blir et løp med begrensede fasiliteter og opplegg, men bra kart og løyper lagt av Øystein Sørensen. Smittevernretningslinjer gjør også at vi krever at ledsagere/sjåfører registrerer seg på forhånd, og det er faktisk registrert over 60 deltakere i denne "klassen".

Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.