Administrative rutiner for 2022

Postet av Eiker OL den 23. Mar 2022

Nye administrative rutiner for 2022 kan leses her.
Administrative rutiner 2022Nordjysk 2-dagers 2022

Postet av Eiker OL den 14. Mar 2022


Reisebrev skrevet av Grete Thorsby.

Orientering er moro – og i mars er det mest moro i Danmark 🇩🇰!
Vilt, vått og vakkert. Skog, sand og krongletre. Eller krangletre, for de som forsøkte seg på kompasskurs gjennom den tetteste skogen på det ytterste ø.  10-13 mars 2022 ble O-sesongen erklært åpnet for Eiker O-lag, etter både store og små (40 +) satte kursen mot Danmark og Skagen for å delta i Nordjysk 2-dages Orienteringsløb 🏃‍♂️🏃‍♀️🏃. Mottoet er «du tør, du kan, du vil», og mange erfarte at det var en del veivalg å ta. Valg ble tatt, dog kanskje ikke alle like gode, men alle kom i mål med mottoet vel i minnet. Treningsløp i Bunken Kiltplantage på fredag, nattløp i den dypeste, svarteste skogen på Ålbæk fredag kveld, langdistanse i Højengran på lørdag og mellomdistanse i Kirkemilen på søndag. 
Eiker O-lag var forlagt i Skallerup Seaside Resort, et stykke å kjøre til løpsområdet, men det var ikke uten grunn. Felles aktiviteter også utenom orienteringen er viktig, der badeland, lekeland, aktivitetsland og mat- og drikkeland (les felles middagsbuffet lørdags kveld) var avgjørende for valg av overnattingssted. 
Alle som en er viktige i Eiker O-lag, der både løpere og støtteapparatet gjør fellesskapet til et godt sted å være. For førstegangsreisende til utlandet og deltakelse i o-løp, var dette en meget god opplevelse. Tradisjonen med sesongåpning for Eiker O-lag i utlandet er fulgt opp i 2022, etter en koronapause i 2020-2021. I 2023 håper vi enda flere blir med på tur 🇧🇻. Vi som har vært på tur i 2022, gleder oss allerede 😊. Orientering er moro – og i mars er det mest moro i Danmark.