Treningsløp MIF hytta

Postet av Eiker OL den 17. Mai 2022

Torsdag 19. mai er det treningsløp fra MIF-hytta med Heidi (og Vegard) som
arrangør.   4 løyper 1,5 N-løype, 3 km C -løype og 4 og 5 km A-løyper

Løypene blir hengende ute til lørdag kl 17 slik at det er mulig å laste ned kart og løpe gjennom løypene disse dagene, og registrere seg på selvregistrering (se under). De som bryter eller bare ønsker deltatt uten tid kan sende beskjed om dette til rolf.lunde1@gmail.com. Jeg vil da føre dette inn i resultatlista. Fint om alle registrerer seg da vi fører statistikk og det premie til løpere med 10 løp eller flere.
Velkommen til en fin tur i skogen i et delvis nytt utfordrende terreng.

1,5 Kilometer.pdf
3 Kilometer.pdf
4 Kilometer.pdf
5 Kilometer.pdf

STARTKONTINGENT - ÅRSAVGIFT - TRENINGSLØP
Løpere fra Eiker t.o.m. 16 år gratis. Øvrige løpere kr 20,- per løp , eller du kan også betale en årsavgift på kr 400,- for alle treningsløpene. Benytt klubbens bankkonto 2220.20.50356, eller via Vipps 118 972.

Treningsløp Hoensmarka

Postet av Eiker OL den 10. Mai 2022

Torsdag 12. mai er det treningsløp i Hoensmarka med Hilde som
arrangør.   4 løyper 1,5 N-løype, 3 km C -løype og 4 og 5 km A-løyper (har i dette løpet fått litt annen angivelse, se kart).
Start med tidtaking med emitbrikker (kan lånes) mellom kl 17:30 og 19:00. Vi har kart på start. Utfartsprkeringen Hoensmarka. Merket fra Skotselvveien.

Velkommen til en fin tur i skogen i et lettløpt stirikt terreng.

Nybegynnerløype.pdf
kort krevende.pdf
Middels utfordring .pdf
Lang .pdf

Treningsløyper for Eikerløpet

Postet av Eiker OL den 4. Mai 2022

Det nærmer seg Eikerløpet 26.mai, og vi håper mange av våre yngre løpere stiller til start. Det går bort noen fellestreninger til sprintløp, samt at 17.mai faller på en tirsdag. Som en forberedelse til Eikerløpet, har vi laget en "hjemmelekse" for ungdommene i aktiv-gruppa (10-16 år). Fokus er løyper med langdistansepreg. Det er 3 ulike løyper, beregnet for ulike aldre/nivå. Det går helt fint å ta en løype som er vanskeligere eller lettere enn det som er angitt - viktigste er at man prøver!

10-12 år: Løp gjerne med en venn, eller ha med en voksen som holder seg på gooood avstand (til de voksne: bland deg minst mulig!). Postene ligger ca 100-200 meter fra stien, men det er ganske  tydelige "siste sikre" (for eksempel en skrent eller en myr) før du skal ta av inn til posten. Se etter disse før du starter, og legg en god plan for veivalgene dine.
13-15 år: Våg å kutte i stedet for å løpe mye rundt på sti. Øv på å bruke andre tydelige ledelinjer i terrenget, som for eksempel kanten på myr og hogstfelt.
>16 år: Det er alltid kortest rett på, unngå derfor stier. Øv på å forenkle strekkene.

Det henger små postskjermer på start, mål og alle postene. Start er ved "kjettingen" innover Jungerveien (rett før Kolbergtjern). Det er selvsagt også lov for ungdommer over 16 år å benytte seg av løypene.

God tur, lykke til - husk at det ikke er farlig å bomme :)

10-12 år 2.4 km.pdf
13-15 år 3.7km.pdf
over 16 år 5.1km.pdf

Treningsløp Skarratangen

Postet av Eiker OL den 4. Mai 2022

Torsdag 5. mai er det treningsløp fra Skarratangen med Eli og Alf Johan som
arrangører.   4 løyper 1,5 N-løype, 3 km C -løype og 4 og 5 km A-løyper.
Husk bomvei. Følg Jungerveien. Merket fra Ormåsen.

Velkommen til en fin tur  skogen.

Løype 1, NB 1,5 km.pdf
Løype 2, C 3 km.pdf
Løype 3, A_B 3,5-4 km.pdf
Løype 4, A 5 km.pdf

Klubbgensere

Postet av Eiker OL den 28. Apr 2022

Endelig har vi fått laget vår egen KLUBBGENSER! Er den ikke kul?
Genserne bestilles og produseres via Majas kulturservice i Vestfossen. Jeg sender inn felles bestilling fra klubben allerede neste uke (da får vi genserne før Eikerløpet). Det blir kun bestilt denne ene gangen, så her må man være rask på labben!
Jeg har gensere i alle størrelser til prøving, og tar disse med på klubbhuset tirsdag 03.05 (prøving fra 16.30-21). Ta kontakt ved behov for privat prøving i Hokksund.
Man kan velge vanlig collegegenser eller hettegenser
Navn på ryggen er valgfritt
Bindende bestilling innen onsdag 04.05
Pris ca 300 kroner (avhenger litt av hvor mange vi bestiller)
(PS. genseren på bildet er til illustrasjon, og fargene kan avvike noe. Genseren ser også litt "lengre" ut i overkroppen enn den er i virkeligheten)

Håper mange store og små vil oppgradere garderoben!