Eiker tur-o og ti på topp

KONVOLUTTENE MED TURORIENTERING OG TI-PÅ-TOPP ER NÅ TILGJENGELIG VED UTSALGSSTEDENE. POSTENE BLIR SATT UT SÅ FORT SNØFORHOLDENE TILLATER DET

Turorientering 2018

ALLE TUR-ORIENTERINGSPOSTENE ER SATT UT

Ormåsen sør (10 poster)                        22.april (1 - 10) (Blå poster).

Mif-hytta (10 poster)                                5.mai(11-20) (Blå poster)

Hoensvannet (10 poster)                           5.mai (21-30) (Blå poster).

Årbogen Vest (10 poster)                        19.april ( 31-40) (Blå poster).

Bermingrud/Kølabånn (10 poster)         28.april (41 - 50) (Røde poster).

Øyvann Øst (10 poster)                           9.mai (51-60) (Røde poster).

Lauvtjern (10 poster)                               29.april (61-70) (Røde poster).

Det har kommet 2 nye hogstfelt, ved post 66 og 69. Ellers litt ruskete terreng med en del kvist og kvast og rester etter tynningshogst.

Gruveåsen (10 poster)                              28.april (71-80) (Røde poster).

Tretjernåsen/Nerdammen (10 poster)      13.mai (81-90)(Sorte poster).

Verpsetra (10 poster)                                 06.mai (91-100) (Sorte poster).

Ormåsen-Gruveåsen                                22.april (G01-G15) (Grønne poster/stolper)

Årbogen Øst                                             22.april (G16-G30) (Grønne poster/stolper)

Ti på Topp 2018

ALLE TI-PÅ-TOPP ER SATT UT

Klommesteinsfjell    26 .april

Skiveåsen                      2.mai

Seteråsen                    08.mai

Lokkeråsen                    08.mai

Sirikirke                         18.mai

Vestknabben                 18.mai

Ertekollen                      5.mai En tøff tur opp, men du verden for en belønning du får når du er oppe!

Libergknerten              10.mai Mye snø enda, en fordel å vente til i slutten av mai

Myrhogget                   10.mai  Mye snø enda, en fordel å vente til i slutten av mai

Salsknappen               12.mai

Hølbekkfjell                12.mai

Alle Turorienteringsposter og Ti på topp-poster henger oppe til og med 23. september

Utsalgssteder for Turorientering og Ti påtopp- konvolutter:

Hokksund:

Sport 1 - Eikersenteret

Rasmussen Interflora

Skotselv:

Bunnpris - Skotselv Dagligvare

Krokstadelva:

G - sport Buskerud Storsenter

Bjørn Myhre Sport

Mjøndalen:

Mjøndalen Installasjon

Kulturkontoret og Frivilligsentralen

Priser: Turorientering Kr. 250,- Ti på topp Kr. 100,- Tur-O på nett, enkeltkart Kr. 50,-

Salgsdato: oppgis senere

Meld deg inn

Siden du er idrettsutøver - meld deg inn i o-laget

Har du tenkt over at du er idrettsutøver, selv om du "bare" driver med turgåing? Dine idrettsprestasjoner er uavhengig av tidspress og rekorder, men regnes i antall poster og antall timer på tur. Du bør være med i Eiker o-lag. Vi organiserer opplæring av nybegynnere, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere.
Et medlemsskap koster kr 300 (over 16 år), kr 200 (under 17år), evt. familiemelemskap kr 500. Du får medlemsbladet Eikerhornet 4 ganger pr. år, rabatter ved privat leie av klubbhuset på Ormåsen, innflydelse på det o-laget gjør osv.
Hvis du er interessert i å støtte oss som medlem kan du melde deg inn i o-laget på en av disse måtene:

-- Eiker o-lag tilbyr bestilling av medlemskap i klubben på turorientering.no. Du må være logget på for å registrere deg som medlem av o-laget. Etter du har registrert deg, vil du motta giro i posten.

-- Du kan sende "Medlemskap", navn, adresse og fødselsdato og-år til Eiker o-lag, Postboks 73, 3301 Hokksund, eller på e-post til helga.peveri@gmail.com Giro kommer deretter i posten.

Bilder fra Tur-O avslutningen 2015 Trykk her

Diverse