Eiker tur-o og ti på topp

TUR-ORIENTERING og TI-PÅ-TOPP 2021

Det er fremdeles full vinter, snø og kuldegrader, men sesongen 2021 er så og si klar. Vi hadde en formidabel økning av deltagere i 2020, og håper og tror at dere alle vil prøve dere på postene også i 2021.Postene er naturlig no ikke satt ut enda, men de kommer ut så fort forholdene tillater det. Det vil i 2021 bli satt ut poster på følgende områder:

ORMÅSEN, ÅRBOGEN VEST og HOENSMARKA- 10 stolper på hvert kart, GRØNNE TURER

ÅRBOGEN ØST og ORMÅSEN SØR - 10 poster på hvert kart, BLÅ TURER

GRØSLANDSAGA, DØRJA-JUNGER, GRUVEÅSEN, TRETJERNSÅSEN og ØYTJERN-BALATJERN - 10 poster på hvert kart RØDE TURER

VERPSETRA, KOBBERDOKK, VESTBYSETRA - 10 poster på hvert kart SVARTE TURER.

Det ble ikke arrangert noen avslutningskveld med premiering for sesongen 2020, på grunn av covid19-restriksjoner, noe vi som arrangør beklager. Dermed planlegger vi en dag med premiering samt oppstart ny sesong. SØNDAG 11.april, kl.11  -1400, utendørs ved klubbhuset i Ormåsen. Her vil dere kunne hente diplomer og premier for fjorårets sesong, samt kjøpe konvolutten med kartene for 2021. Betaling må foregå med vipps eller kontant.

For de som ønsker mer ativitet enn turpostene gir, settes det også ut Ti-På-Topp-poster:

På Holtefjell: GÅOMKRINGÅSEN, BIKKJEFJELL og LANGTJERNÅSEN

På KROKSTADSKAUEN: BEMPILKOLLEN, HOGGSKOLLEN, KOLLEVOLLÅSEN og DAMÅSUTSIKTEN (bonuspost)

På MJØNDALSSKAUEN: EMANUELLKNATTEN, KYRFJELL og SIRIKJERKE

På KONGSBERG: LANGEVANNUTSIKTEN

Dato for når postene settes ut vil bli annonsert fortløpende.

Følg med på turorientering.no og på her klubbens nettside.

Vi planlegger ut fra dagens situasjon ang covid19. Endringer kan skje.

Vi håper å se dere alle 11.april, og ute i skogen i løpet av sommeren.

.

Utsalgssteder for Turorientering og Ti påtopp- konvolutter:

Ormåsen:

Rema 1000

Hokksund:

Sport 1 - Eikersenteret

Rasmussen Interflora

Skotselv:

Bunnpris - Skotselv Dagligvare

Krokstadelva:

Intersport Buskerud Storsenter

Bjørn Myhre Sport

Mjøndalen:

Mjøndalen Bakeri og Konditori

Priser: Turorientering kr.300,-. Ti-på-topp kr.150,-.

Meld deg inn

Siden du er idrettsutøver - meld deg inn i o-laget

Har du tenkt over at du er idrettsutøver, selv om du "bare" driver med turgåing? Dine idrettsprestasjoner er uavhengig av tidspress og rekorder, men regnes i antall poster og antall timer på tur. Du bør være med i Eiker o-lag. Vi organiserer opplæring av nybegynnere, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere.
Et medlemsskap koster kr 350 (over 16 år), kr 250 (under 17år), evt. familiemelemskap kr 600. Du får medlemsbladet Eikerhornet 3-4 ganger pr. år, rabatter ved privat leie av klubbhuset på Ormåsen, innflydelse på det o-laget gjør osv.
Hvis du er interessert i å støtte oss som medlem kan du melde deg inn i o-laget på en av disse måtene:

-- Eiker o-lag tilbyr bestilling av medlemskap i klubben på turorientering.no. Du må være logget på for å registrere deg som medlem av o-laget. Etter du har registrert deg, vil du motta giro i posten.

-- Du kan sende "Medlemskap", navn, adresse og fødselsdato og-år til Eiker o-lag, Postboks 73, 3301 Hokksund, eller på e-post til leder@eikerolag.no. Giro kommer deretter i posten.

Bilder fra Tur-O avslutningen 2015 Trykk her

Diverse