Eiker tur-o og ti på topp

AVSLUTNING TURORIENTERING OG TIPÅTOPP

Pga av covid19 vil det i år være vanskelig å arrangere den tradisjonellle avslutningen med utdeling av velfortjente diplomer og pokaler. Vi har i år hatt en stor økning av antall deltakere, noe vi i Eiker O-lag setter stor pris på, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Utdeling av diplomer og pokaler ser vi oss nødt til å utsette til våren 2021. Hold av søndag 11.april 2021. Nærmere info kommer i mars/april . Følg med på klubbens nettside, 

http://eiker-ol.idrettenonline.no/p/12167/tur-o, 

turorientering.no

eller i lokalavisa. Vi ser for oss en dag med kombinert avslutning av sesongen 2020 og oppstart sesongen 2021. 

Vi i Eiker o-lag vil med dette takke dere alle for sesongen 2020, og ønsker dere vel møtt til sesongen 2021.


KATTÅSEN, postene 41-50 har desverre blit tatt inn noen dager for tidlig, noe vi beklager på det sterkeste. Forhåpentligvis har de aller fleste allerede vært på postene, men hvis noen tar turen i område og ikke finner postene, så ta kontakt med oss i Eiker o-lag.TUR-ORIENTERINGSPOSTENE LIGGER NÅ KLARE PÅ                         

                              turorientering.no. 


KONVOLUTTER - BÅDE FOR TURORIENTERING OG TI-PÅ-TOPP - KOMMER FOR SALG PÅ UTSALGSSTEDENE TIRSDAG 31.03.2020.  


MELDING TIL TI-PÅ-TOPP DELTAGERE 


Endrede korona-restriksjoner gjør at fellesturen går som planlagt 24.mai. Der får vi med oss to av årets Ti-På-Topp-poster i et område hvor det ikke ferdes mest folk. Vi holder en meters avstand til hverandre, og nyter Eikers virkelige villmark.


 

KORONA-TILTAK FOR TIPÅTOPP OG TURORIENTERING

 

Når årets tur-o- og TiPåTopp-materiell pakkes, plages hele verden av det såkalte koronaviruset. Hvis denne plagen vedvarer utover vår/sommer, medfører det en del endringer i det vanlige opplegget:

 

  1. Stifteklemmene på TiPåTopp-postene er fjernet. I stedet er det satt opp kode på hver post. Denne koden må skrives på deltakerkortet i den aktuelle ruta. Det kan derfor være nødvendig å ta med skriveredskap på turen.
  2. Hvis forbudet mot større folkemengder fortsatt er gjeldende når fellesturen for TiPåTopp skal avvikles (24. mai), avlyses hele turen.
  3. Turorientering er en aktivitet som harmonerer med de retningslinjene myndighetene har kommet med. Anbefales som aktivitetsform. Ingen endringer av opplegget i forhold til tidligere år.
  4. Skulle det komme andre endringer vedr. tur-o og TiPåTopp, vil disse bli kunngjort på Eiker O-lags hjemmeside: www.eikerol.no

 

Husk – det er fortsatt helsebringende, hyggelig og lurt å gå på skauen. Følg rådene fra Helsedirektoratet.

Eiker O-lag ønsker dere en fin, aktiv og koronafri sommer!

 

Med vennlig hilsen

Trimgruppa


  
.


Utsalgssteder for Turorientering og Ti påtopp- konvolutter:

Ormåsen:

    Rema 1000

Hokksund:

Sport 1 - Eikersenteret

Rasmussen Interflora

Skotselv:

Bunnpris - Skotselv Dagligvare

Krokstadelva:

Intersport Buskerud Storsenter

Bjørn Myhre Sport

Mjøndalen:

Mjøndalen Bakeri og Konditori


Priser: Turorientering kr.250,-. Ti-på-topp kr.100,-.Konvoluttene kommer for salg 31.03.2020.


Meld deg inn

Siden du er idrettsutøver - meld deg inn i o-laget

Har du tenkt over at du er idrettsutøver, selv om du "bare" driver med turgåing? Dine idrettsprestasjoner er uavhengig av tidspress og rekorder, men regnes i antall poster og antall timer på tur. Du bør være med i Eiker o-lag. Vi organiserer opplæring av nybegynnere, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere.
Et medlemsskap koster kr 350 (over 16 år), kr 250 (under 17år), evt. familiemelemskap kr 600. Du får medlemsbladet Eikerhornet 3-4 ganger pr. år, rabatter ved privat leie av klubbhuset på Ormåsen, innflydelse på det o-laget gjør osv.
Hvis du er interessert i å støtte oss som medlem kan du melde deg inn i o-laget på en av disse måtene:

-- Eiker o-lag tilbyr bestilling av medlemskap i klubben på turorientering.no. Du må være logget på for å registrere deg som medlem av o-laget. Etter du har registrert deg, vil du motta giro i posten.

-- Du kan sende "Medlemskap", navn, adresse og fødselsdato og-år til Eiker o-lag, Postboks 73, 3301 Hokksund, eller på e-post til leder@eikerolag.no. Giro kommer deretter i posten.
Bilder fra Tur-O avslutningen 2015 Trykk her


DiverseLevert av IdrettenOnline