Eiker tur-o og ti på topp

TUR-ORIENTERING 2020:

Poster blir satt ut i følgende områder, 10 poster i hvert område:

HOENSMARKA, ÅRBOGEN VEST, MIF-HYTTA, LUNDTEIGENTJERN, ØYVANN, KORSMYRHAUGANE, HOENSVANNET, KØLABÅNN/BERMINGRUD, HARAKOLLEN ØST og KLØVERÅSEN.

GRØNNE STOLPER, 10 stolper i hvert område:

ORMÅSEN SØR, MIF-HYTTA og TJUVØYA.

TI-PÅ-TOPP 2020:

TOTJENNSTOPPEN, RAMLA, STEINKLEIVKOLLEN, LOFTHUSKOLLEN, SPIRET, SOLBERGVARDEN, SOLLIBRENNFJELLET, DALERÅUTSIKTEN, GUNNHILDRUDKNATTEN og RÅTAVANNSKOLLEN.

DATO FOR NÅR POSTER BLIR SATT UT VIL KOMME I MARS-APRIL.

Utsalgssteder for Turorientering og Ti påtopp- konvolutter:

Hokksund:

Sport 1 - Eikersenteret

Rasmussen Interflora

Skotselv:

Bunnpris - Skotselv Dagligvare

Krokstadelva:

G - sport Buskerud Storsenter

Bjørn Myhre Sport

Mjøndalen:

Mjøndalen Bakeri og Konditori

Ormåsen:

Rema 1000

Priser: Turorientering Kr. 250,-   Ti på topp Kr. 100,-  Tur-O på nett, enkeltkart Kr. 50,-

Salgsdato: oppgis senere

Meld deg inn

Siden du er idrettsutøver - meld deg inn i o-laget

Har du tenkt over at du er idrettsutøver, selv om du "bare" driver med turgåing? Dine idrettsprestasjoner er uavhengig av tidspress og rekorder, men regnes i antall poster og antall timer på tur. Du bør være med i Eiker o-lag. Vi organiserer opplæring av nybegynnere, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere.
Et medlemsskap koster kr 350 (over 16 år), kr 250 (under 17år), evt. familiemelemskap kr 600. Du får medlemsbladet Eikerhornet 3-4 ganger pr. år, rabatter ved privat leie av klubbhuset på Ormåsen, innflydelse på det o-laget gjør osv.
Hvis du er interessert i å støtte oss som medlem kan du melde deg inn i o-laget på en av disse måtene:

-- Eiker o-lag tilbyr bestilling av medlemskap i klubben på turorientering.no. Du må være logget på for å registrere deg som medlem av o-laget. Etter du har registrert deg, vil du motta giro i posten.

-- Du kan sende "Medlemskap", navn, adresse og fødselsdato og-år til Eiker o-lag, Postboks 73, 3301 Hokksund, eller på e-post til leder@eikerolag.no. Giro kommer deretter i posten.

Bilder fra Tur-O avslutningen 2015 Trykk her

Diverse