Eiker tur-o og ti på topp

13.MAI -ALLE

TUR-ORIENTERINGSPOSTENE

ER SATT UT

Turorientering 2019

Ormåsen sør (10 poster)                     (1 - 10) (Blå poster) 26.april.

Årbogen Øst  (10 poster)                    (11-20) (Blå poster)24.april

Øyvann          (10 poster)                     (21-30) (Blå poster) 13.mai.

Gruveåsen     (15 poster)                      (31-45) (Røde poster) 2.mai

Dunserud      (15 poster)                       (46-60) (Røde poster) 26.april

Hønerudåsen (10 poster)                      (61-70) (Røde poster) 1.mai.

Slottåsen       (10 poster)                       (71-80) (Røde poster)29.april. Det har blitt foretatt mye hogst etter at postene blei planlagt. Kan være utfordrende å ta seg fram enkelte steder.

Jellumvollen  (10 poster)                       (81-90) (Sorte poster) 5.mai.

Vasshella        (10 poster)                      (91-100)(Sorte poster) 22.aprilNB Bekken mellom post 94 og 95 er vanskelig å passere.

Gruveåsen, Ormåsen                            (G01-G15) (Grønne poster/stolper) 30.april

Årbogen Øst                                         (G16-G30) (Grønne poster/stolper)  6.mai

Ti på Topp 2019

Snaukollen 2.juni

Kulokk-kollen 14.mai

Tretjennsåsen 21.mai

Bråtaåsen 26.mai

Fjellstua 26.mai

Grasåsen 15.mai

Storeklevutsikten 15.mai

Høyde sør for Celleputten 2.juni

Jungerkollen 17.mai

Flisebergåsen 23.mai

Hårekollen Bonuspost 11.mai

Utsalgssteder for Turorientering og Ti påtopp- konvolutter:

Hokksund:

Sport 1 - Eikersenteret

Rasmussen Interflora

Skotselv:

Bunnpris - Skotselv Dagligvare

Krokstadelva:

G - sport Buskerud Storsenter

Bjørn Myhre Sport

Mjøndalen:

Mjøndalen Bakeri og Konditori

Ormåsen:

Rema 1000

Priser: Turorientering Kr. 250,-   Ti på topp Kr. 100,-  Tur-O på nett, enkeltkart Kr. 50,-

Salgsdato: oppgis senere

Meld deg inn

Siden du er idrettsutøver - meld deg inn i o-laget

Har du tenkt over at du er idrettsutøver, selv om du "bare" driver med turgåing? Dine idrettsprestasjoner er uavhengig av tidspress og rekorder, men regnes i antall poster og antall timer på tur. Du bør være med i Eiker o-lag. Vi organiserer opplæring av nybegynnere, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere.
Et medlemsskap koster kr 350 (over 16 år), kr 250 (under 17år), evt. familiemelemskap kr 600. Du får medlemsbladet Eikerhornet 3-4 ganger pr. år, rabatter ved privat leie av klubbhuset på Ormåsen, innflydelse på det o-laget gjør osv.
Hvis du er interessert i å støtte oss som medlem kan du melde deg inn i o-laget på en av disse måtene:

-- Eiker o-lag tilbyr bestilling av medlemskap i klubben på turorientering.no. Du må være logget på for å registrere deg som medlem av o-laget. Etter du har registrert deg, vil du motta giro i posten.

-- Du kan sende "Medlemskap", navn, adresse og fødselsdato og-år til Eiker o-lag, Postboks 73, 3301 Hokksund, eller på e-post til leder@eikerolag.no. Giro kommer deretter i posten.

Bilder fra Tur-O avslutningen 2015 Trykk her

Diverse