Eiker tur-o og ti på topp

KONVOLUTTENE MED TURORIENTERING OG TI-PÅ-TOPP VIL VÆRE TILGJENGELIG VED UTSALGSSTEDENE INNEN 21.APRIL. POSTENE DERIMOT, VIL DET NOK TA NOEN DAGER FØR VI KAN SETTE UT.

Turorientering 2018

I skrivende stund er det fremdeles flott skiføre i Eiker-bygdene, så det vil neppe bli mulighet til tur-o og Ti-på-Topp før etter påske. Her ser du når postene er planlagt satt ut. Dato med sort skrift er planlagt satt ut, mens dato med rød skrift er virkelig satt ut.

Ormåsen sør (10 poster)                        22.april (1 - 10) (Blå poster).

Mif-hytta (10 poster)                                 6.mai (11-20) (Blå poster)

Hoensvannet (10 poster)                           6.mai ( 21-30) (Blå poster).

Årbogen Vest (10 poster)                        19.april ( 31-40) (Blå poster).

Bermingrud/Kølabånn (10 poster)         29.april (41 - 50) (Røde poster).

Øyvann Øst (10 poster)                            13.mai (51-60) (Røde poster).

Lauvtjern (10 poster)                               29april (61-70) (Røde poster).

Gruveåsen (10 poster)                              29.april (71-80) (Røde poster).

Tretjernåsen/Nerdammen (10 poster)      13.mai (81-90)(Sorte poster).

Verpsetra (10 poster)                                 13.mai (91-100) (Sorte poster).

Ti på Topp 2018

Klommesteinsfjell     29.april

Skiveåsen                      6.mai

Seteråsen                    13.mai

Lokkeråsen                    13.mai

Sirikirke                         13.mai

Vestknabben                 13.mai

Ertekollen                     13.mai

Libergknerten              13.mai

Myrhogget                   13.mai

Salsknappen               13.mai

Hølbekkfjell                13.mai

Alle Turorienteringsposter og Ti på topp-poster henger oppe til og med 23. september

Utsalgssteder for Turorientering og Ti påtopp- konvolutter:

Hokksund:

Sport 1 - Eikersenteret

Rasmussen Interflora

Skotselv:

Bunnpris - Skotselv Dagligvare

Krokstadelva:

G - sport Buskerud Storsenter

Bjørn Myhre Sport

Mjøndalen:

Mjøndalen Installasjon

Kulturkontoret og Frivilligsentralen

Priser: Turorientering Kr. 250,- Ti på topp Kr. 100,- Tur-O på nett, enkeltkart Kr. 50,-

Salgsdato: oppgis senere

Meld deg inn

Siden du er idrettsutøver - meld deg inn i o-laget

Har du tenkt over at du er idrettsutøver, selv om du "bare" driver med turgåing? Dine idrettsprestasjoner er uavhengig av tidspress og rekorder, men regnes i antall poster og antall timer på tur. Du bør være med i Eiker o-lag. Vi organiserer opplæring av nybegynnere, konkurranseorientering og orienteringsaktiviteter for trimmere.
Et medlemsskap koster kr 300 (over 16 år), kr 200 (under 17år), evt. familiemelemskap kr 500. Du får medlemsbladet Eikerhornet 4 ganger pr. år, rabatter ved privat leie av klubbhuset på Ormåsen, innflydelse på det o-laget gjør osv.
Hvis du er interessert i å støtte oss som medlem kan du melde deg inn i o-laget på en av disse måtene:

-- Eiker o-lag tilbyr bestilling av medlemskap i klubben på turorientering.no. Du må være logget på for å registrere deg som medlem av o-laget. Etter du har registrert deg, vil du motta giro i posten.

-- Du kan sende "Medlemskap", navn, adresse og fødselsdato og-år til Eiker o-lag, Postboks 73, 3301 Hokksund, eller på e-post til helga.peveri@gmail.com Giro kommer deretter i posten.

Bilder fra Tur-O avslutningen 2015 Trykk her

Diverse