Teknisk utvalg

Treningsløp sprint Hokksund

Torsdag 21. juni er siste treningsløp før ferien med sprintløp i gamlehokksund. Fremmøte som vanlig utenfor tingstua.  2 løyper. Velkommen til o-løp.

EM stafetten

Vinnerlaget: Mina, Anne Line og SolveigEM stafetten gikk fra Hoensvannet i fine løyper med mange poster. Det ble flere fine dueller. Det ble trukket 6 lag.ResultaterLivelox (når jeg får filene)

EM stafetten

NB! Stafetten er flyttet fra Spiten til Hoensvannet EM stafetten 2018 går fra Spiten skileik torsdag 14. juni. Påmelding innen kl 17:45 på plassen. 2 (N-løype), 3 og 4 km løyper. Deles inn i ulike lag med 3 løpere pr lag. Start ca kl 18:00.Møt opp tol en artig stafett.

Treningsløp Kølabånn

Her er resultater for treningsløpet fra KølabånnResultatLivelox

Treningsløp Kølabånn

Torsdag 6. juni er det treningsløp fra Kølabånn. Som vanlig start mellom 17:30 og 19:00. 2 km N-løype, 3 km C-løype og 4 og 6 km A-løyper. Velkommen til et fint o-terreng. Det er ikke bomavgift.

Treningsløp Slottåsen

Treningsløp Slottåsen gikk i et varmt sommervær. Selv om gradestokken viste nærmere 30 grader så stilte 32 løpere til start.ResultatLivelox

Treningsløp Slottåsen

Torsdag 31. mai går treningsløpet fra Myremoen travbane, kart Slottåsen. Merket fra Skotsmoen..Kupert terreng. Som vanlig 2 km N-løype. 3 km C-løype og 4 og 6 km A-løyper. Start mellom kl 17:30 og 19:00.

Treningsløp Nikkerud

Treningsløpet fra den idylliske plassen Nikkerud på Mjøndalskauen gikk i et flott sommervær. Spesielt 4 km løypa bød på vanskelig orientering i grønt terreng.Har fått resultatene over på brikkesys.ResultaterLivlox

Treningsløp MIF-hytta - flyttet til Nikkerud

Treningsløpet kommende torsdag 24. mai blir med samlingsplass på Nikkerud, i stedet for MIF-Hytta.

EM sprint Vestfossen

EM sprint gikk i et flott sommervær (litt i varmeste laget for mange) på et nytt sprintkart i Vestfossen. Hele 38 startende. Fint med mange rekrutter. Ei løype hvor Øystein Sørensen var raskest.ResultatLivelox (når jeg får filer fra Morten)

​EM SPRINT TIRSDAG 15. MAI - I VESTFOSSEN

EM Sprint tirsdag 15. mai 2018 med start mellom kl. 17.30-19.00.Fremmøte P-plassen ved den

EIKERLØPET

Hele 875 løpere er nå påmeldt til EikerløpetDessverre blir startlister på Eventor noe forsinketStartlister kan ses herStartliste

EIKERLØPET

Hele 785 løpere er påmeldt til Eikerløpet. Velkommen til EikerStartlister er dessverre noe forsinket på Eventor. Kan leses herStartliste

Treningsløp Bermingrud

Fin deltakelse i treningsløpet fra Bermingrudmoen i et flott vårvær.Resultater

Treningsløp Bermingrudmoen

Treningsløp torsdag 3, mai fra Bermingrudmoen. Start mellom kl 17:30 og 19:00-2 km nybegynnerløype, 3, 4 og 5 km løyper. Alle er velkomne til å delta.

Blogginnlegg ...

Tekstside

Dette er en tekst side hvor du kan legge inn tekst, bilder, video og mye mer og sette opp sider som for eksempel Om Oss, Historie, Vedtekter, etc. Mer om hvordan du lager nye tekst sider og redigerer tekster finner du på hjelpeside, hvor du finner svar på blant annet:

Hvordan redigerer jeg tekst på en tekstside?
Hvordan legger jeg til en ny tekst side?