EM stafetten 2020

Postet av Eiker OL den 14. Sep 2020


Start og mål bak skolen.

Tirsdag er det klart for EM-stafett! Vi har et nytt og spennende opplegg i år, og håper på stor deltakelse. Alle løypene går på det nye sprintkartet på Ormåsen - det er bare å glede seg!Vi håper på stor oppslutning i alle aldre og alle nivåer. Løypene er forsøkt lagt slik at vi får en spennende og rask stafett.


1.etappe er forbeholdt rekrutter. Den er ca 1.5 km lang. Vi setter 2-3 rekrutter på samme lag, førstemann inn veksler. Det er lov med skygging av en voksen.
2.etappe er tiltenkt rekruttforeldre, ungdomsløperne (12-16 år) og de godt voksne som ikke er like raske som før. Løypa har C-nivå og er ca 2-2.5 km.
3.etappe er tiltenkt juniorløpere og aktive voksne. Løypa er forholdsvis enkel, men innbyr til høy fart (for de som klarer). Løypa er ca 3 km.

Det er Anita Hilleren og jeg som setter sammen lagene. For å få jevnest mulig lag, må vi bruke litt tid på lagsammensetningen. Derfor er det kjempefint om dere melder dere på i kommentarfeltet i facebook på forhånd. Skriv navn + ønsket etappe. Vi tar forbehold om å flytte enkelte løpere mellom 2. og 3. etappe for å få lagene til å gå opp.

Oppmøte på klubbhuset kl. 17.30 for laginndeling og informasjon. Start 18.00 presis!

Vi håper på rekordstor deltakelse, og minner om at dette kun er for gøy - og alle er velkomne uansett nivå!

Hilsen Anita og Anne Marthe

Livelox

Resultater


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline