VETERANMESTERSKAPET 2020 - TAKK TIL ALLE FUNKSJONÆRER

Postet av Hans Roar Bakken den 7. Sep 2020

Dette er dagen derpå - og tid for en takk til alle funksjonærer som bidro til gjennomføring av mesterskapet over to dager på Bermingrud. Mottok denne hilsen på morgenen e-post fra Tore S. Rasmussen: "Hei. Vær snill og bring videre min hilsen til årets arrangørstab! Sett fra mitt ståsted sted var dette helt perfekt.

Og ikke minst: en sosial begivenhet i vårt O-miljø i en vanskelig tid! Dere kunne jo gjort som mange andre, - latt være å arrangere..

Igjen takk, - og lykke til videre med arbeidet med vår idrett i en flott klubb!"

Hermed en hilsen brakt videre, Tore er veteran i H80, og har vært med på en del mesterskap, vant første gang i 1992.

Har også flere positive tilbakemeldinger, som "vil bare takke for et flott Veteranmesterskap i dag, veldig godt organisert og fine løyper med veivalgsmuligheter". 

Langstrekkene på lørdag satte mange stor pris på, sjelden å oppleve tilsvarende - og de satte også en del utafor på strekkene..

Smittevernopplegget var av det mer omfattende og solide, og fungerte veldig bra. Det ble respektert. I kiosken ble det Vipps'et så det var nesten tomt for kaker på søndagen, og parkeringsvaktene fikk så mye skryt da alle løpere fikk minnekart med alle poster ved avreise fra arena at de nesten ble flaue og røde i ansiktet!

Jordet på Bermingrud var en glimrende arena for VM 2020, som det var under VM 1978.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline