TRENINGSLØP 2020 SØKER ARRANGØRER

Postet av Hans Roar Bakken den 5. Mar 2020

TRENINGSLØP 2020 SØKER ARRANGØRER

Terminliste Treningsløp 2020 - utkast 1.pdf


Teknisk utvalg har satt opp utkast til terminliste for treningsløp 2020. Dvs datoer, løpstype, fremmøtested samt kart som skal benyttes.

På samme måte som de siste årene sender vi nå ut lista og søker arrangører. Det innebærer at både du (og andre) gir tilbakemelding om du vil arrangere treningsløp, og hvilken dato/sted du kan tenke deg å stå som arrangør. Vi prøver å etterkomme ønskene så langt som mulig, men er det flere med samme ønsker må vi prøve å sette opp dette på best mulig måte.
Vi ønsker fortsatt å "få flere unge aktive til å arrangere treningsløp", men vi ønsker også «nye voksne» som arrangører. Dersom du føler behov for bistand/veiledning så får vi til dette. En erfaren løypelegger vil da være «mentor».
 Å legge treningsløp er god trening. De siste årene har fungert veldig bra med bruk av både Purple Pen til løypelegging og Brikkesys til tidtagning. 

Særskilte retningslinjer for treningsløpene kommer i klubbkalenderen.

Morten Berglia vi være kontaktperson for kart som sendes løypeleggere, mens Rolf Lunde vil bistå de som ønsker vedr datateknisk og utskrifter av kart på klubbhuset.

 

Vi vil gjerne ha din tilbakemelding innen 10. mars 2020 på e-post til: hr.bakken@online.no

 

Terminlisteoppsettet følger vedlagt.

Etter denne dato ajourfører vi oppsettet og prøver å imøtekomme ønsker så langt som mulig. Der vi mangler arrangører vil Oscar Berlin og undertegnede kontakte aktuelle for å få arrangører til alle løpene. 

Med hilsen

EIKER O-LAG

Hans R Bakken, Leder Teknisk utvalg.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline