EIKERLØPET - TAKK TIL ALLE FUNKSJONÆRER

Postet av Hans Roar Bakken den 31. Mai 2019

Årets Eikerløpet er gjennomført, en stor takk til alle funksjonærer for vel utført jobb. Det er dagen derpå, og nå skinner sola igjen. Vanligvis har vi flott vær på Eikerløpet, men årets løp bød på regnvær. Men Grøslandsetra som samlingsplass tålte dette meget bra, en idyllisk plass langt inne på skauen. Dette ble da også positivt kommentert av mange. Ganske utrolig hva p-mannskapene klarte å få plass til av biler inne på selve plassen, og på veiene inn mot Grøslandsetra. Til sammen mellom 350-400 biler. Takk til fire grunneiere som stilte plassen til disposisjon. Skryt også til "skiltesjef" Torgeir for utmerket skilting både fra nord og sør, dette ble positivt kommentert. Nye dassdører ble en liten attraksjon, "de må vi se" hørte vi, joda materialforvalter og arenasjef Per ble gitt honnør for disse.
Ellers er det mange detaljer som må på plass ved slike arrangementer, noen små glipp kan det blir, men med rutinerte og nye mannskaper går det bra. Det er en del forberedelser over tid; jeg bor i lag med premiesjefen og registrerer at det blir gjort innkjøp over flere måneder (når noe er på salg..).
Nytt av året var også en samling og opplæring i Etiming på forhånd. Vi stanset også etteranmelding en dag tidligere, slik at startlister ble kunngjort på tirsdag kveld. Rolf med mannskaper hadde full kontroll på dette. Noen nye klasser skaper dog litt småforvirring.
En stri tørn hadde karttegner og løypelegger Morten. Det er en utfordring både å være karttegner og løypelegger, men Morten fikk anerkjennelse for både kart og løyper. En av disse som kommenterte dette var D21A vinner Anne Margrethe Hausken Nordberg; hun var godt fornøyd, også med løpet sitt. Hennes unge datter var for øvrig innom barneparken, og på litt spørsmål om hva foreldre jobber med var svaret at "mamma jobber med å bli verdensmester i orientering". Vi tror henne så gjerne, og "jobben" er nok ganske realistisk.
22 yngre Eikerløpere finner vi på resultatlista, flere for første gang. Veldig moro å registrere at jobben til rekruttutvalget bærer frukter, og vi hilser alle nye velkommen.
Vel, det er mange som fortjener takk for vel utført jobb. Takk til dere alle fra løpsledelsen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline