Treningsløp 2019 søker arrangør

Postet av Eiker OL den 24. Feb 2019TRENINGSLØP 2019 SØKER ARRANGØRER
 Teknisk utvalg har satt opp utkast til terminliste for treningsløp 2019. Dvs datoer, løpstype med kart som skal benyttes samt oppmøtested. På samme måte som de siste årene sender vi nå ut lista og søker arrangører. Det innebærer at både du (og andre) gir tilbakemelding om du vil arrangere treningsløp, og hvilken dato/sted du kan tenke deg å stå som arrangør.
 Vi ønsker fortsatt å "få flere unge aktive til å arrangere treningsløp", men vi ønsker også «nye voksne» som arrangører. Dersom du føler behov for bistand/veiledning så får vi til dette. En erfaren løypelegger vil da være «mentor».
 Å legge treningsløp er god trening. De siste årene har fungert veldig bra med bruk av både Purple Pen til løypelegging og Brikkesys til tidtagning. Forut for sesongen 2016 kjøpte vi også inn solid multifunksjonsmaskin til utskrift av kart på klubbhuset. Litt problemer har det vært for noen med bruken av denne, men stort sett har det gått bra.
 Før sesongstart beregner vi også i år å ha en samling på klubbhuset hvor vi går gjennom løypelegging generelt for treningsløpene.
 Vi vil gjerne ha din tilbakemelding innen søndag 3. mars 2019 på e-post til: hr.bakken@online.no
 Terminlisteoppsettet følger vedlagt.
 Etter denne dato ajourfører vi oppsettet og prøver å imøtekomme ønsker så langt som mulig, og der vi mangler arrangører vil utvalget sette opp arrangører.

Terminliste_Treningsl_p_2019_-_23.2.2019.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline