Sesongplan 2019

Postet av Eiker OL den 7. Jan 2019

Her er foreløpig sesongplan for aktivutvalget!
Vi planlegger to økter i uka gjennom vinteren. Tirsdager er det trening fra klubbhuset med fokus på styrke, noen sprintøkter og ballspill og annen morro i gymsalen. Torsdager vil det være fokus på utholdenhet, med oppmøte ulike steder - følg med på facebook!

Fra 12.03 tar Malin og Øystein over med o-tekniske økter på tirsdager. De fleste øktene er fra klubbhuset, men ca 1 gang pr. mnd benytter vi oss av andre terreng i området. Noen økter må muligens flyttes avhengig av snøforholdene.
De o-tekniske øktene vil i år ha to nivåer: A nivå og B/C-nivå. Vi håper dette kan motivere nye utøvere, og at det gjør steget fra rekrutt til aktiv mindre skremmende.

Det er mange som bruker mye tid på å planlegge økter og opplegg, og vi ønsker at flest mulig skal være med på aktivutvalgets økter, både basistrening og o-teknisk trening. Her er det ingen øvre eller nedre aldersgrense!

Sesongplanen er et levende dokument, og det vil skje endringer og oppdateringer underveis. Det mangler blant annet treningsløp, PWT-cup, KM og en del detaljer for høstsesongen.
Dokumentet blir oppdatert jevnlig både på hjemmeside og facebook, og informasjon om alle økter blir publisert på facebook 1-2 dager i forkant.

Vel møtt til alle på trening fremover!

Aktivitetsplan for aktivutvalget2019.doc (1).pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline