EIKERLØPET MED SOLID DELTAKELSE

Postet av Hans Roar Bakken den 7. Mai 2018

Marit Økern Jensen - vinner av "prøve-Nordisk" i Harakollen 1965 - nå deltar hun i D80 - 53 år senere.

Når ordinær påmeldingsfrist nærmer seg utløp mandag kveld - ennå et par timer igjen - har antall påmeldte rundet 635 (endret seg til 650 mens jeg skriver dette..) Det innebærer at vi ligger an til rekorddeltakelse for de siste 10 årene. Da løpet gikk på samme sted i 2013 hadde vi 679 påmeldte deltakere og i tillegg 50 i Småtroll. Deltakelsen i Småtroll de siste 4 årene har ligget rundt 100, så det hele ser meget bra ut.  Vi regner med at det dukker opp flere påmeldinger i løpet av kvelden, og vanligvis kommer det også en god del etteranmeldte.
PM er nå lagt ut både her under menyen "Eikerløpet 2018", samt på Eventor. På Eventor er også lagt ut noen gamle kart over området, samt at løpskartene/løypene for alle deltakere under 12 år er lagt ut, og kan studeres før løpet.
I alt er det 54 klasser i løpet.  Flest påmeldte så langt er det faktisk i klasse H21A med 51 påmeldte. Dette er bedre enn på lenge, og i klassen finnes mange kjente og "store" navn. Joda, mange tidligere mestere av ulike slag stiller opp, skulle vært artig og talt opp.. En av de virkelige veteraner som stiller opp er Marit Økern Jensen i klasse D80. Hun vant eliteklassen for damer i Eikerløpet så tidlig som i 1963. Vant gjorde hun også i 1965 da løpet hadde samlingsplass på sletta i Harakollen, og dagens løpsleder var løypelegger.. Dette løpet var "prøve-Nordisk", og i jubileumsboka til Eiker sier Marit at "det var virkelig et terreng for meg, ikke ulikt det jeg kjente fra Bærum." I Nordisk som hadde mål på jordene overfor Fiskumsletta - ble Marit nr 4. Marit er trofast på Eikerløpet, vi ønsker henne velkommen.

Med såpass mange deltakere tror vi det blir bra med kakesalg - så kjære medlemmer - salgssjef Hanne tar i mot kaker for salg - se innlegg på Facebook.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline