KIRSTI VETERANMESTER D55 LANGDISTANSE PÅ RAULAND - SJOKKERTE SEG SELV - OG MANGE ANDRE

Postet av Hans Roar Bakken den 19. Aug 2017

"Jeg er sjokkert" uttrykte D55 løperen etter å ha registrert at hun stod øverst på resultatlista. Riktignok bare 5 løpere så langt på lista, men hun hadde gjort et godt løp uten noen dumme bommer. Fulgte godt med på kartet, hadde kontroll på myrer - og kompasset pekte hele tiden rett vei. Blant de 5 som så langt var på resultatliste var flere av de normalt beste i klassen, så det var et visst håp. Håpet brast ikke - ventetiden ble kortet ned av sjokkerte klubbkamerater som både spurte om hvordan det hele skulle feires - og kom sågar med mange gode råd!
Da premieutdelingen fant sted stod Kirsti øverst på seierspallen - hun hadde vunnet med over 2 minutter i årets langdistansemesterskap. Vi gratulerer og bøyer oss i myra.

En ganske så stolt vinner av klasse D55 - og med god grunn. Nr 2 ble Grete Hovi fra Skien, 3 Torill Hallan, Lillomarka og 4 Ann Karin Tjørhom fra Gandal

Resultatlista taler for seg selv.

entetiden ble kortet ned med bl.a. en "erfaren" Veteranmester fra 20 år tilbake - Eli R. Bakken (til venstre) vant på Voss i 1997.

Han var litt kry han karen til høyre også - Tor fikk lov å holde premien og bære den bort til bilen - stort det også!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline