Eiker Ungdomsløp 13. mai - Kr Himmelfartsdag - fra Spiten Skileik

Postet av Hans Roar Bakken den 7. Mai 2021

Vi har avlyst det ordinære Eikerløpet som skulle arrangeres 13. mai - Kristi Himmelfartsdag.

Løpet er erstattet med et nytt ungdomsløp med klasser og løyper for alle opp til og med 20 år. Dette er arrangementsmessig et "forenklet" løp - betegnet som nærløp.
Løpet arrangeres som et "Kom - løp - reis" løp. Grunnen til dette er gjeldende smittevernretningslinjer. Dette innebærer at det ikke blir noe ordinær samlingsplass med salg, småtroll eller premiering. Heller ikke løperdrikke som er vanlig, og det blir heller ikke anledning til å sette opp noen klubbtelt.

Løpet er også åpent for alle løpere fra Eiker t.o.m. 20 år - og er en fin anledning til å prøve seg i et vanlig o-løp hvor starttidene er fastsatt på forhånd. Starttider blir lagt ut på Eventor senest onsdag 12. mai.
Vi håper at mange rekrutter vil prøve seg, og det er tillatt å ha med foreldre som "skygger". Det er påmelding via Eventor på forhånd, og senest tirsdag 11. mai kl. 18.00. For rekruttene vil Hilde være behjelpelig med påmelding dersom dere på egenhånd ikke har klart det innen treningen på tirsdag. Hilde og rekruttutvalget lover også premie til de deltar, og at premiene vil bli delt ut under rekruttvalgets sommeravslutning.

Meld dere på - foreldre må også registrere seg som "ledsagere" - dette som følge av smittevernretningslinjene og at vi som arrangører skal ha oversikter over hvem som har vært til stede.

Vel møtt.
Innbydelse til løpet ser du her..


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.