Solbergfjells Værste

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 27. Sep 2021

Tett kamp om seieren på Værste i dag!

13 poster på Krokstadkollen ventet de i den lengste løypa. Postplukk også for mellom og kort-løypene med hhv. 11 og 8 poster her oppe.

Selv om de fire i langløypa ikke så så mye til hverandre underveis var det endring i teten nokså ofte og til slutt vant Bengt Niklasson etter en miss av Samuel Schiess på en av de enklere postene på slutten. Det skilte også lite på det farlige (Værste) rett på veivalget og rundt høyre på langstrekket. God innsats av Martin Sørensen som lå an til bra plassering, men som måtte legge seg ned med kramper i lårene ikke langt fra mål!!

Suveren seier til Veslemøy Solberg i kortløypa og det samme til Sven Ohrvik i den noe tynnere besatte mellomklassen som også fikk en fin tur over Røysåsen.

Mvh Jan

Resultater-SVÆ-2021_Endelig.pdf

Livelox

Treningsløp Årbogen

Torsdag 30. september er det treningsløp natt fra P-plassen på Årbogen. Martin er arrangør.
Start mellom kl 19:00 og 20:00.

3 løyper 1,5 N-løype, 3 km B/C- løype og 5 km A- løype. Stirikt terreng. Lad opp lykta og få et spennende løp i skogen.
Her kan N-løypa lastes ned:

1,5 km.pdf

Resultat brikkesys
Livelox

EM individuelt

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 19. Sep 2021

Tirsdag 21. september er det Eikermesterskapet idividuelt fra skileiken på Ormåsen. Tor er arrangør og løypene er hengt ut. Starten er satt til 17:00 - !8:00 mht mørket. Møt opp til litt krevende løyper og langstrekk i et fint terreng.
Det er følgende klasser:

1,5 km løypa kan lastes ned her for de som vil se kartet på forhånd (kart blir utdelt på start):

1,5 km.pdf

Livelox

EM stafett

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 16. Sep 2021

Torsdag 16 septemer arrangerte Anita og Anne Marthe EM stafetten på Ormåsen med nesten 60 løpere. Løpet gikk på sprintkartet med mange poster og det ble en del bom. 13 lag med 4 etapper.  Når siste løper gikk i mål var det begynt å bli mørkt. Gratulerer vinnerlaget med Mari, Ingeborg Marie, Alf Johan og Anders (svensk gjesteløper).
Resultat
Livelox

Treningsløp 23, september og 7. oktober

Treningsløpene 23. september i Harakollen og 7.. oktober fra Bermingrud. er avlyst. Det er ikke arrangører til løpene og det foregår også andre løp disse ukene.