EM sprint

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 20. Jun 2019

EM sprint fra Årbogen hadde 29 startende. Som vanlig tunge sprintløyper. Gratulerer til Eikermesterne. God sommerferie med mange sommer O-løp. Velkommen til nye treningsløp til høsten med oppstart 8. august.

Resultat

Livelox

EM sprint

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 17. Jun 2019

Torsdag 20. juni er det Eikermesterskapet i sprint fra Årbogen start mellom kl 17:30 og 19:00.
Kort N-nivå D12 og H12 (inntil 12 år). Lang A-nivå D13-16, D17, D50, H13-16, H17 og H50.
Alle er velkomne til å delta også løper utenfor klubben. Velkommen til et fartsfylt løp.

Treningsløp Kølabånn

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 13. Jun 2019

Fint med 42 løpere i et tildels krevende og fint o-terreng. Det ble stor spredning i løypene, men alle fant fram til mål.

Resultat
Livelox

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 10. Jun 2019

Torsdag 13. juni er det treningsløp fra Kølabånn. Som vanlig start mellom 17:30 og !9:00. 1,5 km nybegynnerløype, 3 km B/C løype, 4 og 6 km A-løyper. Alle er velkomne til o-løp i et fint terreng.Merket fra Mølla i Hokksund.

EM stafett

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 6. Jun 2019

30 løpere ble fordelt på 10 lag i EM stafetten. Heldigvis ble det fint løpevær selv om det var meldt uvær. Laget med Odd Eivind, Oda og Kenneth gikk seirende ut av løpet. Første etappe var gjørmete og på tredje etappen så tok mange løpere feil sti ut fra startposten.

Resultat
Livelox

EM stafetten

Postet av Eiker Orienteringslag Eg den 3. Jun 2019

Torsdag 6. juni er det EM stafett. Samlingsplassen er flyttet til Grøslandsetra.
Påmelding på Facebook innen onsdag kveld eller på samlingsplass innen kl 17:30 på torsdag. Start ca kl 18:00.

Arrangøren (Oscar m fl) setter opp lagene og prøver å gjøre disse så like som mulig. 1,5 km N-løype, 3 km B/C løype og 3.5 km A løype.
Still opp på til et spennene løp sammen andre i klubben på et stafettlag.