Nordjysk 2 dagers 2019

Postet av Eiker OL den 27. Jan 2019

Nordjysk 2 dagers 2019


Her er link til hjemmesiden med resultater hjemmesiden 

18 løpere fra Eiker deltok i Danmark i et flatt , stirikt og dels grønt terreng. Været vekslet som vanlig, men det var stort sett bra løpsvær. Flere fine resultater.

Her er noen bilder fra arrangøren (siste 4 Eikerløpere i regnvær på søndag):


Bilde fra lørdag:


Noen andre bilder (foto Rolf):


Mellom 20E0 Kommentar

Årsmelding 2018

Postet av Eiker OL den 15. Jan 2019

Her kan du laste ned Årsmeldingen 2018

Hornet 2018-4 Årsmelding.pdf


0 Kommentar

Sesongplan 2019

Postet av Eiker OL den 7. Jan 2019

Her er foreløpig sesongplan for aktivutvalget!
Vi planlegger to økter i uka gjennom vinteren. Tirsdager er det trening fra klubbhuset med fokus på styrke, noen sprintøkter og ballspill og annen morro i gymsalen. Torsdager vil det være fokus på utholdenhet, med oppmøte ulike steder - følg med på facebook!

Fra 12.03 tar Malin og Øystein over med o-tekniske økter på tirsdager. De fleste øktene er fra klubbhuset, men ca 1 gang pr. mnd benytter vi oss av andre terreng i området. Noen økter må muligens flyttes avhengig av snøforholdene.
De o-tekniske øktene vil i år ha to nivåer: A nivå og B/C-nivå. Vi håper dette kan motivere nye utøvere, og at det gjør steget fra rekrutt til aktiv mindre skremmende.

Det er mange som bruker mye tid på å planlegge økter og opplegg, og vi ønsker at flest mulig skal være med på aktivutvalgets økter, både basistrening og o-teknisk trening. Her er det ingen øvre eller nedre aldersgrense!

Sesongplanen er et levende dokument, og det vil skje endringer og oppdateringer underveis. Det mangler blant annet treningsløp, PWT-cup, KM og en del detaljer for høstsesongen.
Dokumentet blir oppdatert jevnlig både på hjemmeside og facebook, og informasjon om alle økter blir publisert på facebook 1-2 dager i forkant.

Vel møtt til alle på trening fremover!

Aktivitetsplan for aktivutvalget2019.doc (1).pdf


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline