Treningsløp Ormåsen lørdag 7. november

Postet av Eiker OL den 5. Nov 2020

Resultater
Livelox

Lørdag 7. november blir det treningsløp på Ormåsen med Vigdis og Øystein Andersen som arrangører. Start mellom kl. 12.00-13.00.

Det blir 4 km A-nivå, 3 km B/C nivå og 1,5 km nybegynner.

I disse tider med ytterligere koronarestriksjoner blir det:

• Ikke adgang til selve klubbhuset.
  • Registrering av hvilke løype og registering av tider etter mål foregår utendørs.
  • Brikker sprites før og etter løpet.
  • Strekktider leveres ikke ut.
  • Husk 1 meter avstand.
  • Resultatene kommer på Brikkesys etter løpet.

Med disse forutsetninger er du hjertelig velkommen til novemberløp!

Treningsløp Skotselv

Postet av Eiker OL den 31. Okt 2020

Her er resultater fra et flott treningsløp i et nytt terreng på Skotselv hos Anne Grete og Åmund. Fin samlingsplass med kakeservering og bål.

Livelox

Treningsløp Skotselv

Postet av Eiker OL den 28. Okt 2020

Lørdag 31.10.  er det treningsløp i Skotselv.
Parkering ved Skotselv skole, samlingsplass i Dalerveien 25.
Start og mål oppe i åsen.
Start mellom klokka 12 og 13.
Rekruttløype 1,4 km,  B-C nivå 2,5 km, A nivå 3,5 km.
Kart Lobbenåsen fra 2020, 1:4000, ekvidistanse 2 meter

Velkommen til Skotselv.

Kurs i Brikkesys

Postet av Eiker OL den 26. Okt 2020

Buskerud o-krets inviterer til Brikkesyskurs for enkel administrasjon av orienteringsløp. Kurset vil være for de som ikke har brukt Brikkesys tidligere, og for de som ønsker å friske opp kunnskapen.

Sted: Idrettens hus Drammen - Tid: Tirsdag 3. november kl. 18.00

Agenda:

Installasjon: Brikkesys, MySQL database - Løpsinstruks: Direktepåmelding (enkel bruk), påmelding i Eventor

Bruk: Nytt løp, klasser og løyper, påmelding, Eventor, Start og resultatlister, speakertjeneste, nettverk, database, fakturering, løpertidsregistrering

Ta med: Egen PC som kjører Windows 10. Enkel servering. Kursholder: Ingemar Haverstad

Det er plass til 14 deltakere. Ved stor påmelding setter vi opp en kurskveld til. O-kretsen har bedt om klubbvis påmelding innen onsdag 28. oktober. Fra Eiker har Mona Jensen og Berit Grosvold meldt sin interesse. Håper flere er interesserte og benytter anledning - send en melding til leder@eikerolag.no eller SMS til 91677277 innen onsdag, så blir påmelding videresendt til o-kretsen.

Aktivavslutning 2020

Postet av Eiker OL den 25. Okt 2020

Som annonsert tidligere arrangerer vi en forenklet aktivavslutning før treninga på tirsdag (kl. 17.00 på klubbhuset). Vi må forholde oss til gjeldende smittevernsregler, og kan derfor ikke fylle klubbhuset til randen slik vi pleier. Sesongen har vært annerledes, og vi har derfor justert litt på krava for premiering;
🏃‍♀️Vi premier de to med flest oppmøter på aktivutvalgets treninger (>35 år og <35 år)
🏃‍♂️Vinnere i Eikermesterskap
🏃‍♀️Løpere med 12 eller flere treningsløp (justert opp fra 10 ettersom løypene har hengt ute over flere dager)
🏃‍♂️Løpere med 7 eller flere startert i terminfesta løp (justert ned fra 15 ettersom det har vært færre løp)
Følgende løpere har løpt seg fortjent til premie på årets aktivavslutning:
Oda Isnes Tyse, Mina Hobbelstad, Sebastian Røkeberg, Abelone Axelson, Amanda Axelson, Hans Roar Bakken, Aud Kjemperud, Berit Grosvold, Anita Hilleren, Eli Tufte Hanssen, Leif Kåre Besseberg, Vidar Elvekrok, Eirik Brynildsen, Heidi Myklemyr, Øystein Sørensen, Malin Sørensen, Per Kruke, Knut Maudal, Pål Woldstad Hanssen Gjermund Røren og Anne Marthe Peveri.
Det serveres kaffe og kald drikke, men ingen servering utover dette. På grunn av smittevernshensyn lager vi ikke et stort premiebord, men setter sammen "pakker" til hver enkelt. Det er derfor fint med en tilbakemelding på hvem som kommer og ikke - slik at vi ikke bruker tid på premier til noen som ikke dukker opp! Påmelding enten via facebook eller på sms til Anne Marthe på 41232716
Regler for oppmøte:
🏃‍♀️Avslutning holdes for de som skal ha premier. Ungdoms- og juniorløpere kan ha med en foresatt
🏃‍♂️Alle skal utføre håndhygiene (håndvask eller hånddesinfeksjon) ved ankomst
🏃‍♀️De som ikke bor i samme husstand skal sitte med 1 meters avstand
🏃‍♂️De som møter må være friske!
Etter avslutningen (ca 17.30) er det vanlig trening som er åpen for alle!
Vel møtt, hilsen oss i aktivutvalget
Ps: Alle rekruttene har fått premier for sin innsats på reskruttavslutningen eller i tilknytning til EM natt og EM stafett